Blinking Cute Box Cat

i'm back

2014 !
Assalamualaikum..
hihi. dah lama aku tak update an?
ok, aku dah 19 tahun..
tua an? guess what since aq form 2 wat bllogger nih.
Alhamdulillah baru dapat hidyah nak update.

hari ni aku tak nak cite sedih2 aq nak happy2 je..
tp kalau nak share gak macam mana? hii..

study aku ok, semuanya ok. ironman?
cer tengok kat atas tu! 1 TAHUN 1 BULAN 3 HARI   
ALHAMDULILLAHH !
finally berkat berdoa semangat dan sebagainya Allah kekal lag hubungan kami..
doakan kami hingga ke jannah yea..

Ada banyak lagi aku nak share..
but, nanti la malam ni wa update lagi ok?
nant kita story panjang2 lebar2 ok :)
bye2. Assalamualakum :)

i'm gonna be auditor, insyaAllah :)

 hye !
ok, aq nak hembus jap.. fuhh.. berhabuk dah :)
sorry lama x update, biasalah sibuk ngan study, sibuk sangat3..
aim nak dapatkan dekan sem nih.. amin3.

ok, aq study kat IPB,
x tahu ipb uh apa sila search google ok?
HAHA.
aq amek DIPLOMA ACCOUNTING INFORMATION AND SYSTEM ..
series aq ckp walaupun life kat IPTA ny bz, but enjoy gila,
best sangat3..
aq dapat 3 org roomates yg gila2 mcm aq.
best sngt dengan mereka..
malas nak cite panjang korg tngok je la pic ny ok!
bye2,, XOXO

ehhh,, btw ! selamat berpuasa semua :D

 with doyah


suha 



roomates :)


teha :)

him :)

hye. today aq nak story sal sorang mamat ny.. 


haaa..
dia lah , musuh aku, kawan baik aq, teman aq, dy lah tempat aq mengadu segala2nya, kaki bahan aku, pendek kata, dylah segala2nya tok aku..

dia lah yang tak abes2 bagi aq ketawa setiap hari :D
HAHA,
aq tak boleh lupa dy punya lawak malam semalam masa dy OTP ngan aku!
sumpah lawak gila, x pernah la aq gelak seteruk tu sampai aq sesak nafas la. semata2 gelakkan dy.\
dy chumel bagi aq la.
bagi korang wat pe. HAHA. x la gurau jee. 
kadang2 an perangai dy macam cikgu2 sekolah gak aw.

dia ny x sweet un.
tapi bagi aq ada time2 yang dia sweet. hari2 kiteorg ada je point nak borak,
tu yang buat aq x pernah bosan ngan dy.
aq suka kutuk dy. HAHA, dy un tahu sebab dy x pernah amek hati. dy tahu aq gurau.

lastly,
MOHD SUHAIME ADNAN.
awak tahu tak awak da curik hati saya? haha.
saya sayang awak sangat3.
thanks for everything..
thanks sebab tahan ngan perangai aq..
thanks sebab kejut aq tiap2 pagi, kalau x. mesty aq bangun lambat.,
thanks sebab buat aq ketawa,
thanks sebab ceriakan idop aq.
thanks tok segala2nya.
thanks sebab sempurnakan idop aq.
thanks sebab bagi aq ketawa,
thanks sebab selalu membebel kat aku,
thanks sebab selalu kenekan aku,
thanks tok semua! 
HAHA.
aq sayang kau sangat2 besar2 banyak! HAHA, *muacks